Acceleratorul de afaceri online Upcelerator lansează a doua ediție de program

Organizația Dreamups lansează a doua ediție de program Upcelerator. Afacerile pot fi create chiar și de acasă, dacă ai conexiune la internet și o idee de startup inovativă. Timpurile ce le trăim ne-au învățat că trebuie să fim pregătiți să acționăm rapid și eficient. Aceste abilități trebuie să fie practice și atunci când lansezi o afacere cu impact.

Pentru tinerii antreprenori acum există oportunitatea că să dezvolte produse și servicii pentru o nouă lume, pentru noi obiceiuri și pentru alt tip de gândire. Produse cu impact regional și chiar global. 

Upcelerator este un accelerator complet online din R. Moldova care oferă suportul necesar pentru a dezvolta ideea de afacere și scalarea acesteia la nivel global. În accelerator este oferit suportul din partea a 40 de mentori internaționali și locali, peste 500 de ore de mentorat, 200 de sarcini de realizat, dar și posibilitatea de a primi o rundă de investiții în valoare de 10 mii de dolari la finele programului. 

În programul online Upcelerator participanții se conectează cu cei mai buni mentori și experți în regim virtual, de la distanță, oriunde în lume. Printre participanții a primei ediții din Upcelerator se numără tineri atât din Moldova, cât şi din diasporă, care sau conectat online din Italia, România, Marea Britanie și Suedia. Fii tu următorul participant în Upcelerator! 

Pentru cine este acest program?

  • Pentru tinerii care au o idee de afacere, dar încă nu au implementat-o;
  • Chiar și pentru cei care nu ai o idee de afacere, însă, doresc să dezvolte una neapărat;
  • Tineri care au încercat să-și lanseze propriul startup dar au eșuat;
  • Oameni ce au lansat propriul start-up și nu știu cum să-l dezvolte mai departe.

Cum funcționează programul?

  1. Aplicantul va studia resursele programului de accelerare și completa sarcinile propuse online;
  2. Apoi, va plasa pe platformă și primi feedback de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate. 
  3. Tânăra sau tânărul va participa la sesiuni live și de pitching cu mentorii;
  4. Participanții vor avea parte de sesiuni individuale de mentorat cu cei mai buni mentori locali și internaționali, antreprenori, investitori și experți în diferite domenii. 

Care sunt beneficiile programului?

  1. Programul este structurat în 16 module esențiale pentru a dezvolta un startup scalabil de succes: tinerii vor învață totul despre startup-uri scalabile, de la cum se găsește o idee potrivită, un model de business viabil, până la cum se face marketing și vânzări pentru un public internațional;
  2. Participanții vor interacționa cu mentori, experți internaționali, dar și alți membri ai comunității, fiind parte a unei rețele antreprenoriale globale; 
  3. Tinerii vor avea acces la sute de resurse și materiale educaționale relevante;
  4. Aplicanții în program vor avea posibilitatea de a lucra în grup cu alți participanți fondatori.
  5. La finele programului startup-urile care se califică au posibilitatea de a primi o rundă de investiții în valoare de 10 mii de dolari.

Cine sunt mentorii Upcelerator?

Mentorii programului Upcelerator sunt fondatori sau co-fondatori de companii, lucrează la companii de top din lume, cu o experiență vastă în domeniul antreprenoriatului tehnologic sau într-un anumit domeniu de expertiză, precum marketing, finanțe, IT, vânzări, etc. 

Upcelerator, acceleratorul de startup-uri scalabile

Programul durează patru luni și are o taxă de înscriere de doar 199$ per echipă. Perioada programului este 22 Martie – 20 Iulie. În program vor fi selectate 50 de startup-uri.

Aplicările sunt deschise până pe 28 februarie.

Formularul de aplicare la program îl găsești aici.

Pentru a afla mai multe detalii despre program și aplicare la program, accesează upcelerator.md sau pagina de Facebook Upcelerator.

Prima ediție a programului a fost organizat în 2020, unde au participat 30 de startup-uri și peste 50 de fondatori, din cinci țări.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul EFSE Entrepreneurship Academy și realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *