Au mai rămas 4 zile pentru a aplica la Dreamable. Vino să îți transformi ideea într-o afacere tech și obține 50.000 MDL grant pentru lansare

Mai sunt doar 4 zile în care poți să aplici la Dreamable, pre-acceleratorul de afaceri tehnologice,  dedicat tinerilor și tinerelor din Moldova, organizat de Dreamups și Orange Digital Center.

Dreamable este un program gratuit, în care participanții și participantele învață fundamentele lansării propriului startup alături de 20+ mentori(e) cu experiență în afaceri. Pre-acceleratorul va avea loc în perioada iunie – august 2024, online și este dedicat tuturor studenților și studentelor din țară cu vârsta cuprinsă între 19 și 25 de ani.

Pentru a participa, nu este necesar să ai experiență sau cunoștințe avansate în domeniul startup-urilor (afaceri tech). Programul îți va oferi oportunitatea să studiezi, de la zero, elemente esențiale, pe parcursul a 7 module dedicate:

  1. Introducere în lumea startup-urilor
  2. Cum să găsești ideea ta de afacere
  3. Cum găsești primii tăi clienți
  4. Nume, branding și poziționare pentru startup-ul tău
  5. Ce este un MVP (produs minim viabil) și cum dezvolți prototipul produsului tău
  6. Modele de venituri și bazele financiare ale unui startup
  7. Cum lansezi afacerea ta tech pe piață

Ce te așteaptă la Dreamable?

Peste 14 sesiuni de training și workshopuri practice: Îți vei îmbunătăți abilitățile antreprenoriale și vei dobândi cunoștințele necesare pentru a reuși să lansezi cu succes un startup.

Mentorat și ghidare alături de 20+ experți în startup-uri: Vei învăța direct de la fondatori de startup-uri și vei primi ghidare personalizată.

Participare în bootcamp-ul offline de dezvoltare avansată a ideii tale: 50 cei mai perseverenți participanți vor fi selectați pentru ultima etapă a programului și vor lucra intens, timp de 3 zile, la validarea ideii, la sarcini din partea mentorilor și la prezentarea finală a afacerii tech în fața juriului.

Grant nerambursabil de 50.000 MDL: În etapa finală din cadrul bootcamp-ului offline, juriul calificat va selecta 3 cele mai promițătoare idei care vor beneficia de granturi nerambursabile a câte 50 000 lei fiecare, pentru lansarea afacerii.

Programul își propune să le ofere tinerilor între 19 și 25 de ani posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale și de a construi afaceri inovatoare chiar din anii de studenție. La Dreamable, participanții vor descoperi, pas cu pas, traseul pe care să îl parcurgă de la primul gând de a dezvolta o afacere până la lansarea pe piață.

Dreamable se desfășoară în limba română și este absolut gratuit.

Termenul limită pentru a aplica este 26 mai. Au mai rămas doar câteva zile – nu mai sta pe gânduri și înregistrează-te acum.

Mai mult, pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările tale despre Dreamable, poți participa la webinarul gratuit de Q&A pe 23 mai, la ora 17:00

Înscrie-te la webinar și descoperă cum te poate ajuta programul să dezvolții propriul startup. 

Dreamable este un pre-accelerator organizat într-o ediție specială de către Dreamups și Orange Digital Center Moldova, susținut prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, sprijinit de Western NIS Enterprise Fund.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *