Copiii refugiați din Ucraina pot accesa tabăra gratuită, lansată de Fundația Orange Moldova

Fundația Orange Moldova anunță lansarea taberei de zi Super Camp pentru 150 de copii din familiile ucrainene, care au ales să se refugieze în țara noastră.

Proiectul Super Camp este realizat la inițiativa Fundației Orange Moldova cu suportul financiar integral al Fundației Grupului Orange. Acest proiect fortifică acțiunile de solidaritate anunțate de brandul Orange în Moldova în susținerea refugiaților din Ucraina.

Experiențe digitale și socializare nelimitată la Super Camp

La Super Camp, copiii vor avea parte de un program distractiv, sport în aer liber, multă distracție și interacțiune. Iar fiindcă tabăra va avea loc la Clasa Viitorului, aceștia vor putea experimenta cu tehnologiile digitale, vor construi roboței și vor explora Google Workspace și alte aplicații interactive de învățare.

Descoperă mai multe despre Super Camp

Tabăra de zi se va desfășura în perioada 13 iunie – 19 august și va fi organizată în 5 ture a câte 30 de copii. Copiii vor putea participa absolut gratuit la toate activitățile taberei, iar limba de comunicare și predare va fi limba ucraineană și rusă.

La Super Camp se pot înscrie copiii refugiați din Ucraina, cu vârsta de 8-12 ani, care locuiesc în raza municipiului Chișinău și au posibilitatea să se deplaseze zilnic la Clasa Viitorului, amplasată în incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”.

O condiţie obligatorie pentru a înregistra copilul este deținerea actului eliberat de autorităţile din Ucraina, act pe care părintele îl va prezenta organizatorilor în prima zi de tabără. 

Înregistrarea participanților se va efectua în baza completării obligatorii de către părinți a formularului de aplicare. Selectarea se va face în baza principiului primul venit – primul servit. Număr de contact pentru detalii +373 60988355, de luni până vineri, de la ora 8.00-19.00. 

Locația taberei Super Camp – Centrul „Clasa Viitorului”, strada Ion Creangă 1, blocul 1, etajul 3, Chișinău. 

Pentru comoditate, participanții vor avea posibilitatea să aleagă una din turele disponibile ale taberei de vară. Informații despre acestea pot fi găsite în formularul de aplicare.

Toate detaliile despre proiect pot fi accesate pe pagina dedicată – Super Camp, disponibilă inclusiv în limba ucraineană. 

Despre Super Camp

Super Camp este o tabără de vară de zi, lansată la inițiativa Fundației Orange Moldova cu suportul financiar integral al Fundației Grupului Orange și face parte din campania socială #AjutăUcraina, susținută de Orange Moldova. Super Camp este implementată de Dreamups, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și Centrul Național de Inovație în Educație Digitală Clasa Viitorului

Despre Fundația Orange Moldova

Fundația Orange Moldova a fost înființată în anul 2009, ca parte a organizației cu același nume la nivel internațional. Până în prezent, datorită investițiilor sale, au fost dezvoltate peste o sută de proiecte sociale, în valoare de circa 100 de milioane de lei. Fundația Orange Moldova dezvoltă proiecte în patru domenii cheie: educație și educație digitală; ajutor social populației; sănătate și dizabilități; cultură. Beneficiari ai proiectelor Fundației Orange Moldova sunt peste 400 de mii de persoane din toată țara. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *