Introduce afacerea ta pe piața internațională și crește vânzările produselor tale

Comerțul a devenit unul global, iar datorită platformele variate de e-comerț poți să produci și să vinzi oriunde. Vlad Vedrașco, expert în vânzările online produce în trei țări produse și le vinde în altele zece. Vlad explică parcursul succesului său în cadrul masterclass-ului creat pe platforma „Dreamclass”, spațiul digital dedicat tuturor antreprenoarelor și antreprenorilor din Republica Moldova care doresc să își adapteze afacerile pentru piața online. 

„Regândește afacerea, setează priorități noi și creează produse unice”

În masterclass-ul dat vor fi prezentate strategii pentru vânzarea produselor online în toată lumea, ce lucruri trebuie să fie luate în calcul înainte ca produsul să fie vândut pe internet, care sunt platformele necesare pentru crearea acestor acțiuni. La fel, se explică cum trebuie adus trafic corect pe un magazinul online și cum crește rata de conversie.

Ce include masterclass-ul „Cum să-ți vinzi produsele online”:

  • De ce să vinzi produsul online; 
  • Cum să faci un research competiției ce o ai;
  • Cum trebuie să arate un landing page;
  • Comunicarea cu clienții;
  • Ce înseamnă funnel-uri de vânzări;
  • Indicatorii care spun că vânzările merg;
  • Vânzări online la nivel internațional;
  • Scalarea vânzărilor.

Masterclass-ul este creat de expertul în publicitate digitală și vânzări online, Vlad Vedrașco. 

Creator al masterclass-urilor la Amazon Rocket. Expert în publicitate digitală, Consultant în vânzări digitale la Linella, Director de Marketing digital la Life Care North America, Specialist în marketing pe rețele de socializare la Librarius, Fondator și Director de vânzări online la Widras LLC, Director de Marketing online la Alco Market.


Pentru a avea acces la conținut utilizatorii trebuie să se înscrie
pe platformă și să creeze un cont. Ulterior, după ce profilul este creat, va fi ales unul sau mai multe masterclass-uri de care este interesată persoana și îl poate începe imediat.

Platforma „Dreamclass” este dezvoltată cu suportul People in Need Moldova, iar grantul este oferit în cadrul proiectului „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19”, finanțat de Uniunea Europeană în Republica Moldova. 

Partenerul general al acceleratorului de inovații și antreprenoriat „Dreamups” este Orange Systems

***

Acest material a fost produs cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acestuia reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19”, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul materialului aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *