Mentorii Upcelerator. Cunoaște expertele și experții ce te vor ajuta să dezvolți propria afacere în doar patru luni

Construiește propria companie de la zero în doar patru luni! Înregistrează-te în Upcelerator și dezvoltă startup-ul tău alături de mentori și mentore cu experiență, cu un plan de acțiune clar, networking și investiții promițătoare. În acceleratorul de afaceri Upcelerator există o rețea puternică de mentori și experți internaționali și locali care ghidează, oferă feedback, se întâlnesc online cu fondatorii pentru ore mentorat individual și răspund la întrebări din domeniile lor de expertiză. 

Majoritatea experților au lucrat sau au construit startup-uri tehnologice și unii din ei sunt și investitori în startup-uri. În programul Upcelerator vei avea șansa de a învăța și de a interacționa cu peste 40 de mentori care sunt fondatoare/ri sau co-fondatoare/ri de companii, care lucrează la companii de top din lume, cu o vastă experiență în domeniul antreprenoriatului tehnologic sau experți din domenii precum marketing, finanțe, IT, vânzări etc. De asemenea, ei vor oferi mai mult de 500 de ore de mentorat pentru a-ți oferi feedback valoros.


Un accelerator îți permite să avansezi, pentru că ai un set de activități și un plan pe care trebuie să-l execuți. Cunoaște câțiva mentori ai programului:

Cameron Manwaring, Consulting Virality

În 2015, Cameron Manwaring a fost nominalizat de către revista americană Forbes în topul „Forbes 30 Under 30” pentru contribuțiile sale în Marketing și Publicitate. El a dezvoltat strategii de succes pentru o serie de companii notabile, printre care Dreamworks, Turkish Airlines, Freshpet, Pizza Hut, Sony, Pepsi, ESPN, Cristiano Ronaldo și YouTube.

După ce și-a vândut compania în 2015, și-a orientat interesele și s-a concentrat pe International Viral Strategy și a consultat unele dintre cele mai mari firme din Statele Unite, Qatar, Abu Dhabi, Arabia Saudită, India, Dubai și Singapore.

Marina Cucer, Amazon

Marina Cucer lucrează de 10 ani în domeniul resurselor umane, focusată fiind în recrutare, instruire și optimizare a proceselor.

În acest timp ea a reușit să exploreze diferite piețe din Europa: Moldova, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania, Italia, Luxemburg, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia. Marina face parte din echipa de operațiuni și tehnologie de la Amazon din 2016

Sergiu Matei, Index

Sergiu Matei este cofondatorul Travod, startup-ul cu una dintre cele mai impresionante creșteri în industria traducerilor. Travod adaptează conținut pentru branduri precum Amazon, Forbes Group, British Council și multe altele.

Sergiu este mentor pentru fondatorii participanți în cadrul unui important accelerator B2B din San Francisco – Alchemist și concomitent lucrează asupra noului său proiect – Index, care ajută companiile de top să angajeze la distanță dezvoltatori software de talie mondială.

Vasile Granaci, TikTok

Vasile Granaci este un membru fondator al echipei ByteDance Enterprise and Partnership, responsabil pentru lansarea Machine Learning și Deep Neural Network AI pentru consumatori și afaceri, cum este TikTok.


Anterior, Vasile a gestionat echipa comercială și cea de afaceri la Nexmo, care mai târziu a fost achiziționată de către Vonage cu 230 de milioane de dolari. Vasile scalează companii tehnologice globale unicorn și îndrumă următoarele generații de antreprenori tech din Republica Moldova prin oferirea de experiențe practice de învățare și mentorat.

Igor Ovcharenko, Scal8R

Igor Ovcharenko este pasionat de startup-uri și un profesionist experimentat în tehnologie, cu peste opt ani de experiență în dezvoltarea ecosistemelor startup-urilor pe piețele emergente. Expertiză în dezvoltarea afacerilor, strategie, dezvoltarea infrastructurii și face parte din consiliul consultativ al a 5 startup-uri.


Rodica Belocosov, MoneyLion

Rodica Belocosov are experiență internațională de lucru în companii din țări precum SUA, Suedia, Malaezia, Singapore, Coreea de Sud și peste 6 ani de experiență în startup-uri atât în platforme B2B, cât și B2C. Expertiza ei  este pe operațiuni, finanțe, resurse umane, strategie și management într-o varietate de industrii, cum ar fi F&B, Mobility, Fintech. 

Din 2020, ea și-a construit și propria afacere de comerț electronic cu o prezență de retail în Malaysia.

Munca asiduă va fi răsplătită! La sfârșitul programului, startup-urile calificate au posibilitatea de a primi o rundă de investiții potențiale de până la 25 000 EUR. De altfel,  nu rata șansa de a obține un grant de 5000 EUR la sfârșitul experienței din accelerator pentru zero cotă parte din companie. 

Sunt oferite 20 de burse în program pentru participanții ce nu vor avea posibilitatea să achite costul acceleratorului. Taxa de participare este de €199 per startup, așa că dacă ești un fondator solo sau mai mulți membri într-o echipă, prețul va fi același. 

Upcelerator 2022 se va desfășura în perioada 14 februarie – 14 iunie.

Formularul de înscriere în Upcelerator îl găsești aici: https://bit.ly/3IWSikK

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și program, vizitează upcelerator.md sau pagina de Facebook sau Instagram Upcelerator.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul Central European Initiative – CEI și sindicatul de investiții Mozaic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *