Participă în acceleratorul Upcelerator și construiește propria afacere globală de acasă în patru luni!

Organizația Dreamups a deschis aplicările de înregistrare în acceleratorul online pentru afacerile ce sunt în faza incipientă – Upcelerator. Într-o perioadă de 4 luni, îți vei construi propria companie de la zero și o vei extinde pe o piață globală. Termenul „piață globală” ar putea fi înfricoșător, dar este șansa ta de a crește și a dezvolta potențialul afacerii tale.

Mentori cu experiență, un plan de acțiune, networking și investiții promițătoare sunt doar câteva din multiplele beneficii ale programului.

Pe parcursul programului vei avea șansa de a învăța și de a interacționa cu peste 40 de mentori care sunt fondatoare și fondatori de companii sau care lucrează la companii de top din lume precum: Facebook, Google, Amazon, Bolt, cu o vastă experiență în domeniul antreprenoriatului tehnologic sau experți din domenii precum marketing, finanțe, IT, vânzări etc. De asemenea, ei vor oferi mai mult de 500 de ore de mentorat pentru a-ți oferi feedback valoros.

În Upcelerator vei avea ocazia să lucrezi în grupe cu alți fondatori și fondatoare de startup-uri și să creezi conexiuni cu participante și participanți din diferite țări. Programul de accelerare va fi integral în limba engleză.

Acceleratorul conține 16 module care au toate informațiile necesare pe care trebuie să le cunoști pentru a deschide propria companie. Vei învăța și aplica instant cunoștințele prin îndeplinirea la peste 200 de sarcini practice și vei primi feedback de la cei mai buni experți și experte în domeniile lor de activitate pe platforma de e-learning Upfactory.

Munca asiduă va fi răsplătită! La sfârșitul programului, startup-urile calificate au posibilitatea de a primi o rundă de investiții de până la 25 000 EUR. De altfel,  nu rata șansa de a obține un grant de 5000 EUR la sfârșitul experienței din accelerator pentru zero cotă parte din companie.

Taxa de participare este de €199 per startup, așa că dacă ești un fondator solo sau mai mulți membri într-o echipă, prețul va fi același. La fel, în cadrul programului vor fi oferite 20 de burse celor mai ambițioși participanți/te.

Upcelerator 2022 se va desfășura în perioada 14 februarie – 14 iunie.

Formularul de înscriere în Upcelerator îl găsești aici: https://bit.ly/3IWSikK

Aplicările sunt deschise până pe 13 februarie.

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și program, vizitează upcelerator.md sau pagina de Facebook sau Instagram Upcelerator.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul Central European Initiative – CEI și sindicatul de investiții Mozaic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *