Vezi care sunt start-up-urile care au absolvit acceleratorul de afaceri Upcelerator

Timp 4 luni, peste 40 de tineri antreprenori, din 5 țări, au lucrat de acasă, de la distanță, pentru a-și dezvolta propria afacere tehnologică și scalabilă, în cadrul acceleratorului Upcelerator. Vezi care sunt start-up-urile care au absolvit acceleratorul Upcelerator, ce probleme soluționează și ce soluții oferă, în ce țări se află și cine sunt fondatorii. 

Linotake

Echipa – Dumitru Slonovschi și Lilia Oglinda.

Țara – Moldova

Linotake vine în ajutorul atât a restaurantelor cât și a vizitatorilor acestora. Oferă o soluție confortabilă și necesară restaurantelor în organizarea eficientă, rapidă și sigură a rezervărilor primite din partea clienților, dar și o platforma online inovativă pe piața Republicii Moldova, prin care oricine își va putea face o rezervare în detalii la orice restaurant în doar câteva secunde. 

SeizeBit

Echipa – Andrei Țăruș

Țara – Suedia

Soluția start-up-ului SeizeBit  este dezvoltarea unui dashboard cu informație principală ce integrează informația din sistemele de planificare a companiilor și le permite să identifice crize potențiale. De asemenea, contribuie la democratizarea instrumentelor de business intelligence prin procesarea și oferirea informației într-un format clar și acționabil, oferindu-le clienților resurse informaționale necesare pentru a lua decizii mai bune în fiecare zi. Adițional utilizatorii vor putea primi notificări în caz de schimbare majoră a trendurilor.

Smartest

Echipa – Dumitrii Albot, Serghei Nicvist, Alexandr Ciumac.

Țara – Moldova

Smartest este o platformă educațională care ajută elevii să identifice lacunele în cunoștințe și să pregătească eficient de examene printr-o metodă interactivă. Accentul se pune pe instruire personalizată fiecărui elev care adaptează stilul de predare în baza punctelor forte și punctelor slabe ale elevului. Platforma va testa și va genera un plan de instruire special pentru fiecare elev individual. În cadrul fiecărei lecții, secvența de întrebări se va adapta în funcție de răspunsurile anterioare și va fi personalizată în baza scopurilor pe care elevul și le-a propus să le realizeze, luând în calcul și informația dedusă despre el din lecțiile anterioare pe care le-a trecut.

Învățonline.ro

Echipa – Mihai Focsa 

Țara – România

Serviciu de meditații pentru elevi. Lecțiile se petrec prin platforma învățonline.ro de conferințe video. Meditatiile sunt unu la unu, între profesor și elev. Utilizatorii au posibilitatea să aleagă la ce obiect doresc meditații.

Respiro

Echipa – Ana Niculăeș, Alexandru Vulpe,  Andrei Josan, Ion Ceban.

Țara – Moldova

Platforma respiro.md permite psihologilor să-și creeze propriul birou virtual accesibil de oriunde, de pe orice dispozitiv, care permite programarea și ducerea ședințelor în mediul online, fiind asigurată confidențialitatea clienților. De asemenea, persoanele pot apela la psiholog din orice colț al lumii.

Robolex

Echipa – Nicu Predeus și Mihai Coșleț.

Țara – Moldova

O aplicație online care va permite utilizatorilor acces ușor și ieftin la procedura judiciară de colectare a datoriilor. Startup-ul se concentrează  pe construirea unei platforme în care utilizatorii să poată contesta cazuri de colectare a datoriilor.

PlusUs

Echipa – Iulia Cozacenco și Dana Siminițchi

Țara – Moldova 

O platformă de e-learning în bază de website, PlusUs promovează inteligența emoțională, empatia, conștientizarea și comportamentul conștient prin informare (v)blog), dezvoltarea abilităților și obiceiurilor noi (cursuri video de formare divizate pe episoade scurte) și asistență individuală (consultații de coaching, mentorat, online și offline programate prin website). PlusUs oferă servicii de formare și de informare pentru tineri în vârsta de 16 – 35 ani, pe 4 categorii majore de abilități: dezvoltare personală, învățare, activism civic și angajare profesională. Acestea vor fi marcate cu metodologia de dezvoltare a cunoașterii de sine și comportamentului conștient spre asigurarea integrității personale a clientului.

Synthesea

Echipa – Ting An Lee, Shreya Singhal, Reiss Jones, Jay Montgomery-Johnson, Francisco Rivetti, Anna Schwarzenbach, Claire Nahyun Lee, Aramis Khorchidian.

Țara – Marea Britanie 

Cu ajutorul Synthesea dezvoltăm o acvacultură durabilă, eliminând dependența de pești sălbatici pentru hrănirea peștilor de crescătorie. Vom face omega-3 dintr-un precursor durabil al plantelor. Acesta va înlocui uleiul de pește ca sursă de omega-3 pentru peștele de crescătorie.

AGRIT.MD

Echipa – Tudor Ursachi, Ilie Ionel, Veronica Visoțchi , Oxana Camerzan.

Țara – Moldova 

Startup-ul este o platformă online specializată în comercializarea angro a fructelor și legumelor pentru agricultorii din Moldova și România, astfel făcând mai accesibilă oferta și cererea.

Notiks

Echipa – Ligia Dolință și Ion Cășlaru

Țara – România

Notiks este o  platformă pe care studenții pot încărca și vizualiza notițe de curs, seminare, laboratoare și referate. De asemenea, ei pot găsi printr-un singur clic orice material de care au nevoie datorită sistemului de căutare bazat pe tag-uri(#).

EasyPlan

Echipa – Octavian Valcov și Eduard Albu.

Țara – Moldova

Soft pentru gestionarea cât mai eficientă a clinicilor stomatologice. Soluția propune servicii precum: CRM, programarea pacienților, managementul depozitului, crearea planului de tratament, stocarea datelor pacienților(text + imagini), SMS reminder, salarizare, analiza eficienței medicilor, analiza serviciilor efectuate și accesarea lor în 2 click-uri și Interfața modernă al soft-ului ceea ce oferă o super ușurință în utilizare.

Kiddo.md

Echipa – Diana Ivanov

Țara – Moldova

Platformă ce conectează familiile cu babysitters calificați, care trăiesc în vecinătate (pentru ca timpul de deplasare la destinație să fie cât mai scurt) pentru servicii de îngrijire ocazional, pe termen scurt, între 2 și 6 ore.

Easypeasi.es

Echipa – Adrian Pleșca

Țara – Turcia

Serviciul de livrare a cutiilor de produse alimentare și cutiilor de rețete de la producătorii mici și mijlocii către masa clienților în baza abonamentelor – simplu, gustos și sustenabil.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, cu suportul EFSE Entrepreneurship Academy și realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *