Acceleratorul de inovație și antreprenoriat „Dreamups” lansează o nouă oportunitate de dezvoltare destinată antreprenorilor din Republica Moldova. „Dreamclass” este un produs ce presupune un set de cunoștințe detaliate privind un subiect nișat din domeniul antreprenoriatului.
Unii beneficiari nu sunt neapărat interesați să dezvolte o afacere, ci sunt interesați de un domeniu îngust, precum marketing, vânzări, investiții și altele. Pentru ei, am creat produsul „Dreamclass”, masterclass-uri prin care dezvoltăm subiecte sub forma unui curs video, înregistrate într-o calitate foarte bună și predate de cei mai buni experți, cu o durată, per masterclass, de 3-4 ore, împărțit în module mici de 15-20 minute.
Scopul este să dezvoltăm o platformă ușor de accesat cu conținut localizat, în profunzime, despre domenii înguste din antreprenoriat, cu implicarea celor mai buni experți. Platforma online este dezvoltată cu suportul People in Need Moldova. Grantul este oferit în cadrul proiectului „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19”, finanțat de Uniunea Europeană în Republica Moldova.
Urmărim să ajungem la 250 de antreprenori din țară, pentru a-i ajuta să se adapteze „noii realități” generate de pandemie. Acest lucru îl facem posibil prin crearea a cinci masterclass-uri cu conținut relevant, util și de ajutor, astfel încât antreprenorii să își îmbunătățească cunoștințele în domeniul digital.
Iată cine sunt cei cinci, cei mai buni, mentori în domeniile lor, care vor crea și furniza informații și instrumente online în diverse sectoare, prin crearea a cinci masterclass-uri specializate.
Expertă: Olga Melniciuc, MBA, PMP – mentoră în Upcelerator al „Dreamups”, lucrează în calitate de consultant național pentru abilitarea economică a femeilor la UN Women Moldova; partener, mentoră și înger-investitor (business angel) la XY Partners; director general, cofondatoare la Gradient Consulting.
Expertă: Aura Axenti – specialistă în finanțe la investitii.md, a absolvit Școala de Economie din Toulouse și a lucrat ca asociat la KPMG.
Masterclass pe „MARKETING DIGITAL PENTRU IMM”
Expertă: Elena Oprea – mentoră în Upcelerator al „Dreamups”, manager de creștere la TaxAce LTD, gazdă la #FoundersTalk și expertă în managementul riscurilor la Innovify, absolventă a Academiei Virtuale Germane de Sustenabilitate, specialitatea marketingul sustenabilității.
Expertă: Nadya Bîrcă – directoare achiziții digitale la Wex Photo Video, consultantă în marketing digital la Unilever, specialistă în strategii de video marketing la Green Park Content, directoare la Digital Performance, TalkTalk via M/Six, absolventă a Universității din Birmingham, specialitatea comunicare de marketing.
Masterclass pe „E-COMMERCE”
Expertă: Elena Agrici – director de țară la Frisbo. Frisbo ajută vânzătorii să primească comenzi de la clienții lor mai ieftin, mai rapid și mai ușor, comerțul electronic fiind cu adevărat fără frontiere. Director executiv la itaxi, fondatoare la Guvern24. Absolventă a Institutului de Artă din Milano, specialitatea studii de artă, și a Academiei de Studii Economice din Moldova, licențiată în economie.
Masterclass pe „CUM SĂ-ȚI VINZI PRODUSELE ONLINE”
Expert: Vlad Vedrasco – creator al masterclass-urilor la Amazon Rocket, expert în publicitate digitală, consultant în vânzări digitale la Linella, director de marketing digital la Life Care North America, specialist în marketing pe rețele de socializare la Librarius, fondator și director de vânzări online la Widras LLC, director de marketing online la Alco Market.
Masterclass pe „LEGALITATEA ÎN COMERȚUL ONLINE ȘI EXPORTURI PENTRU IMM-URI”
Expert: Eduard Sîrbu – RIA expert la Banca Mondială, partener la HNDN, consultant la UNCTAD, consilier pentru proceduri administrative la Corporația Financiară Internațională (IFC), consilier pe facilitarea comerțului la USAID/BRITE.
Partenerul general al organizației „Dreamups” este Orange Systems, care ne susține din 2016.
***
Această publicație a fost elaborată cu suportul financiar al Uniunii Europene. Conținutul acesteia reprezintă responsabilitatea exclusivă a proiectului „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19”, finanțat de Uniunea Europeană. Conținutul publicației aparține autorilor și nu reflectă în mod neapărat viziunea Uniunii Europene.