Bun venit pe pagina conținutului auditiv creat de Dreamups.

Startup din prima sursă. Episodul 3 cu Trip Flow

Episodul III este unul hibrid și conține atât discuții offline, cât și online. Protagoniștii acestei ediții sunt Alin, Lavinia și Dumitru. Echipa ne povestește cum au ajuns la conceptul de a crea comunitatea lor călători, cum au găsit designerul care îi ajută cu identitatea vizuală și cum este garantată siguranța celor care folosesc aplicația.

Creatorii podcastului sunt membrii echipei Dreamups, comunitatea unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

Upcelerator Weekly #1 – Reporting Session

Did you hear about Upcelerator by Dreamups?! If yes – thumbs up, if no – Mihai and Alina will update you weekly with all the events from the program. Don’t miss the chance to get to know our wonderful founders and their meaningful startups. Stay tuned!SHOW MORE

Startup din prima sursă. Episodul 6 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

Diana ne povestește în episodul 6 despre așteptările părinților de la serviciile prestate de Kiddo și ce înseamnă fraza „Here to empower”. La fel, Diana citește în premieră un mesaj de la o persoană ce a beneficiat de serviciul prestat de startup-ul ei. Rămâi conectat!

Startup din prima sursă. Episodul 2 cu Trip Flow

Tinerii Dumitru, Lavinia, Alin și Adrian au decis un nume nou pentru startup-ul la care lucrează de mai bine de șase luni.

În ediția a doua a rubricii „Startup din prima sursă” vorbim despre cum tinerii cercetează piața și potențialii clienți, detalii despre lansarea apropiată a primului prototip al aplicației și cum ei combină sesiunile de cunoștințe și munca în echipă.

Startup din prima sursă. Episodul 5 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În episodul de astăzi, aflăm în câte ore se montează un video de cinci minute, cine este asistentul electronic al Dianei (spoiler alert: chatbot-ul) și cum arată oferta B2B creată de Kiddo pentru companiile din țara noastră. Rămâi alături de noi!

Startup din prima sursă. Episodul 1 cu Travel with Stranger

Podcastul Blueprint are noi protagoniști, iar azi vei cunoaște o echipă de patru tineri cu o idee de startup curajoasă pentru oameni și mai curajoși, iar pandemia nu le-a oprit ambiția.

TWS: Dumitru Samson, Lavinia Volcu, Adrian Pleșca, Alin Pintilei

Startup din prima sursă. Episodul 4 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

Startup-ul Kiddo are succese: discutăm numerele atinse în două luni de la lansare, care sunt tipurile de clienți întâlniți și despre campania demarată de 8 martie dedicată bunicilor.

În acest timp, echipa startup-ului s-a mărit și aflăm despre comunicarea internă, abonamentele Express și când Diana așteaptă băieți în calitate de babysitteri pe platforma Kiddo. Rămâi alături de noi!

Startup din prima sursă. Episodul 3 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În această ediție aflăm cine sunt „oamenii Kiddo” – CEO, CTO și designer. Diana ne povestește despre identitatea vizuală a startup-ului, cum termenii și condițiile pot fi captivante de citit și de ce Kiddo nu este o fabrică de bone. Rămâi conectat!

Discuții informale cu antreprenori – Invitat Startup Grind, Denis Dovgal

Rubrica: „Discuții informale cu antreprenori” este creată de Dreamups. Cunoaștem istoriile fondatorilor de afaceri din Republica Moldova și a celor de peste hotarele țării.

În ediția aceasta, îl cunoaștem pe Denis Dovgal, el ne povestește cum să devii un CEO al vieții și afacerii tale.

Denis este un antreprenor și autor al podcast-ului Travel MBA. El dezvoltă două companii în care 30 de persoane lucrează complet de la distanță. A studiat managementul afacerilor la Universitatea Stanford, iar companiile administrate de el au preluat comenzi din 17 țări și a avut peste 400 de proiecte realizate din diferite nișe de afaceri.

Moderatoarea evenimentului este Olga Melnichuk, expertă în domeniul accesului la resurse financiare. Până în prezent, compania ei, INVESTIȚII.MD a ajutat companiile locale să primească peste 10 milioane de lei.

Discuția a fost în limba rusă, fiindcă ambii speakeri sunt nativi în limba menționată.

Startup din prima sursă. Episodul 2 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În ediția aceasta, fondatoarea Kiddo, vorbește despre interacțiunea cu mentorii, aspectele juridice și statutul startup-ului Kiddo în Republica Moldova și de ce Diana se simte uneori în calitate de consilier psihologic. Află cât de important este feedback-ul utilizatorilor Kiddo pentru Diana.

Discuții informale cu antreprenori – Invitat Startup Grind, Pavel Zingan

Rubrica: „Discuții informale cu antreprenori” este creată de Dreamups. Cunoaștem istoriile fondatorilor de afaceri din Republica Moldova și a celor de peste hotarele țării.

În luna ianuarie l-am avut invitat pe antreprenorul și jurnalistul Pavel Zingan. Ne este interesant care este vocea antreprenorilor și cum aceștia au rezistat în 2020, în contextul în care Pavel a realizat peste 500 de interviuri în anul precedent. 

Evenimentul a fost moderat de Dmitri Voloșin, fondatorul Simpals, care include platformele 999.md, point.md, stiri.md și altele. Dmitri a dezvoltat gadgeturi sportive – Lobster și Sonr destinate înotătorilor. Recent, a lansat startup-ul Aheel cu scopul de a dezvolta și fabrica un dispozitiv pentru alergători.  

Discuția a fost în limba rusă, deoarece ambii speakeri sunt nativi în limba menționată.

Blueprint: Episodul 1. Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În primul episod vorbim cu Diana despre motivația ei de a lansa un startup, care sunt cele șase identități ale ei și cum are energie pentru toate activitățile în care este implicată.  

Rubrica podcastului Blueprint va urmări evoluția a două startup-uri și vom povesti într-un format succint care sunt obstacolele prin care trece un fondator sau fondatoare de afacere. Rămâneți conectați cu noi !

Blueprint: Episod ZERO

Introducere în activitatea podcastului Blueprint creat de echipa Dreamups.

Podcastul Blueprint va fi o serie de discuții cu tineri și oameni ce sunt în proces de lansare a unui start-up sau deja au o afacere de ceva timp. Încercăm să aflăm din culise care este efortul depus, barierele, sacrificiile și compromisurile ce le au cei care vor să înceapă o afacere în domeniul antreprenoriatului tehnologic. Fără filtru, autentic și relevant.