Bun venit pe pagina conținutului auditiv creat de Dreamups.

Startup din prima sursă. Episodul 3 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În această ediție aflăm cine sunt „oamenii Kiddo” – CEO, CTO și designer. Diana ne povestește despre identitatea vizuală a startup-ului, cum termenii și condițiile pot fi captivante de citit și de ce Kiddo nu este o fabrică de bone. Rămâi conectat!

Discuții informale cu antreprenori – Invitat Startup Grind, Denis Dovgal

Rubrica: „Discuții informale cu antreprenori” este creată de Dreamups. Cunoaștem istoriile fondatorilor de afaceri din Republica Moldova și a celor de peste hotarele țării.

În ediția aceasta, îl cunoaștem pe Denis Dovgal, el ne povestește cum să devii un CEO al vieții și afacerii tale.

Denis este un antreprenor și autor al podcast-ului Travel MBA. El dezvoltă două companii în care 30 de persoane lucrează complet de la distanță. A studiat managementul afacerilor la Universitatea Stanford, iar companiile administrate de el au preluat comenzi din 17 țări și a avut peste 400 de proiecte realizate din diferite nișe de afaceri.

Moderatoarea evenimentului este Olga Melnichuk, expertă în domeniul accesului la resurse financiare. Până în prezent, compania ei, INVESTIȚII.MD a ajutat companiile locale să primească peste 10 milioane de lei.

Discuția a fost în limba rusă, fiindcă ambii speakeri sunt nativi în limba menționată.

Startup din prima sursă. Episodul 2 cu Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În ediția aceasta, fondatoarea Kiddo, vorbește despre interacțiunea cu mentorii, aspectele juridice și statutul startup-ului Kiddo în Republica Moldova și de ce Diana se simte uneori în calitate de consilier psihologic. Află cât de important este feedback-ul utilizatorilor Kiddo pentru Diana.

Discuții informale cu antreprenori – Invitat Startup Grind, Pavel Zingan

Rubrica: „Discuții informale cu antreprenori” este creată de Dreamups. Cunoaștem istoriile fondatorilor de afaceri din Republica Moldova și a celor de peste hotarele țării.

În luna ianuarie l-am avut invitat pe antreprenorul și jurnalistul Pavel Zingan. Ne este interesant care este vocea antreprenorilor și cum aceștia au rezistat în 2020, în contextul în care Pavel a realizat peste 500 de interviuri în anul precedent. 

Evenimentul a fost moderat de Dmitri Voloșin, fondatorul Simpals, care include platformele 999.md, point.md, stiri.md și altele. Dmitri a dezvoltat gadgeturi sportive – Lobster și Sonr destinate înotătorilor. Recent, a lansat startup-ul Aheel cu scopul de a dezvolta și fabrica un dispozitiv pentru alergători.  

Discuția a fost în limba rusă, deoarece ambii speakeri sunt nativi în limba menționată.

Blueprint: Episodul 1. Diana Ivanov, fondatoarea startup-ului Kiddo

În primul episod vorbim cu Diana despre motivația ei de a lansa un startup, care sunt cele șase identități ale ei și cum are energie pentru toate activitățile în care este implicată.  

Rubrica podcastului Blueprint va urmări evoluția a două startup-uri și vom povesti într-un format succint care sunt obstacolele prin care trece un fondator sau fondatoare de afacere. Rămâneți conectați cu noi !

Blueprint: Episod ZERO

Introducere în activitatea podcastului Blueprint creat de echipa Dreamups.

Podcastul Blueprint va fi o serie de discuții cu tineri și oameni ce sunt în proces de lansare a unui start-up sau deja au o afacere de ceva timp. Încercăm să aflăm din culise care este efortul depus, barierele, sacrificiile și compromisurile ce le au cei care vor să înceapă o afacere în domeniul antreprenoriatului tehnologic. Fără filtru, autentic și relevant.