Ce face un startup investibil și de ce, pentru a construi startup-uri cu adevărat remarcabile, ai nevoie de smart capital?

Dintr-o mie de startupuri, doar unul atinge statutul de unicorn. Este o realitate crudă a lumii antreprenoriale unde resursele finite întâlnesc aspirații nelimitate.

Între succes și eșec stă adesea o resursă vitală – finanțarea.  

Pe 10 noiembrie, Startup Grind Chișinău și Dreamclass, te invită pentru a discuta deschis și sincer despre elementul care stă adesea între vis și realitate: finanțarea. Discuția noastră va fi fără menajamente, pentru că știm că fără o strategie financiară clară, cele mai strălucite startup-uri riscă să devină doar o altă statistică.

Cum se distinge un start-up într-o mare de posibilități? 

Ce face o afacere demnă de investiție – și de ce anume, uneori, și cele mai strălucite idei au nevoie de mai mult decât capital financiar pentru a supraviețui?

Mihai Stipanov, speakerul evenimentului – business angel și fondator Dreamups și general Partner la Mozaic – antreprenor cu o vastă experiență în startup-uri tehnologice de faza incipientă, va împărtăși din cunoștințele sale valoroase, evidențiind criteriile cruciale de investiție, dar și red flags pentru investitori. Va explora și conceptul de smart capital, care depășește simpla susținere financiară și include accesul la resurse și rețele de contacte.

În calitate de moderator al discuției, Dmitri Namashco, CEO al Mozaic și voce de referință în comunitatea de investitori, va ghida dialogul nostru despre capitalul de risc. Experiența sa este esențială în înțelegerea cum să atragi finanțare pentru start-up-uri în fază incipientă și cum să faci investiții perspicace în fondatori promițători.

Unde? Când? Cum?

📅 Data: 10 noiembrie 

🕕 Ora: 18:30 

 Locație: Avenue Business Center, Str. Sergei Lazo 38

Agenda evenimentului:

18:30 – 19:00 Check-in

19:00 – 20:00 Fireside chat cu Mihai Stipanov x Dmitri Namashco

20:00 – 20:30 Discuții și Q&A 

20:30 – … Freestyle Networking la o cupă de vin.

Ne vedem acolo. Let’s talk money. 

Apropo, locurile sunt limitate.

Detalii și bilete aici: https://bit.ly/SG_investiblestartup    

Startup Grind Chișinău: What makes a startup investible a fost organizat de ONG-ul Dreamups, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, partenerul nostru de locație EnPact, FEMEIE și partener de eveniment Aurelius Wines. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *