De ce Moldova este terenul ideal pentru startup-uri? Startup Grind Chișinău te invită la o discuție deschisă cu Vladimir Rediboi, CEO gardy.me și Head of Marketing, Adrian Solomon

Republica Moldova, plasată strategic în inima Europei de Est, se impune ca un centru vital al inovației. Terenul fertil pentru idei noi și tehnologii de vârf atrage privirile investitorilor globali. În 2022, Republica Moldova a captat investiții impresionante de peste 11 milioane USD, consolidându-și statutul de destinație privilegiată pentru vizionarii tech și fondatorii de startup-uri. 

De ce Moldova?

Aceasta este întrebarea care răsună în rândul antreprenorilor inovatori. Care sunt factorii care transformă Moldova în locul ideal pentru testarea și dezvoltarea startup-urilor?

Pe 25 ianuarie, la Startup Grind Chișinău, vei avea ocazia să explorezi și să găsești răspunsuri la întrebări precum:

  • Importanța accesibilității financiare și a forței de muncă calificate.
  • Nivelul de deschidere și curiozitate al antreprenorilor moldoveni față de noi produse și servicii.
  • Avantajele unei piețe cu riscuri reduse pentru incubarea startup-urilor.

Cine va fi? 

Vladimir Rediboi, CEO la gardy.me, inovatorul care a adus conceptul de securitate la distanța unui click. Află cum a reușit să transforme gardy.me într-un instrument digital esențial, oferind un gardian personal, disponibil oricând și oriunde.

Adrian Solomon, Head of Marketing, cu o experiență vastă în marketing și strategii inovatoare. Adrian va fi ghidul nostru în descoperirea factorilor care contribuie la succesul startup-urilor în Moldova, punând întrebările cheie pentru a dezvălui potențialul acestei țări ca teren fertil pentru creșterea rapidă a startup-urilor.

Unde? Când? Cum?

📅 Data: 25 ianuarie

🕕 Ora: 18:30

📍 Locație: Iunas Business Center (Software Mind), str. Vasile Alecsandri 143

Agenda Evenimentului:

18:30 – 19:00: Check-in

19:00 – 20:00: Fireside chat cu Vladimir Rediboi și Adrian Solomon

20:00 – 20:20: Discuții și sesiune Q&A

20:20 – …: Freestyle networking


Indiferent de stadiul în care te afli în călătoria antreprenorială, la Startup Grind Chișinău vei avea ocazia să te conectezi cu profesioniști de top, să-ți validezi ideile și să înțelegi cum Moldova poate deveni rampa de lansare pentru succesul tău în lumea startup-urilor.

🍷 Vei avea parte de un cadru relaxant, completat cu vin și pizza, creând contextul perfect pentru networking și discuții informale.

Nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine. Fii acolo unde ideile se transformă în realitate, unde întâlnirile devin colaborări și unde viitorul startup-urilor prinde formă.

Locurile sunt limitate, așa că, prinde-l pe al tău, aici https://bit.ly/SG_ВладимирРедибой_

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups până în prezent. 

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *