Dreamups angajează: Expert/ă în Managementul Administrativ

Dreamups este o organizație non-profit și non-guvernamentală cu misiunea de a ghida tinerii în dezvoltarea de startup-uri cu impact global în Republica Moldova.

Anunțăm un concurs deschis de oferte pentru selectarea unui expert/unei experte sau a unei organizații cu expertiză în domeniul managementului administrativ.

Responsabilitatea principală este elaborarea procedurilor și politici administrative până la 30 aprilie 2024, ora 23:59. Detalii suplimentare vor fi discutate în cadrul interviului cu candidații selectați.

Persoana/organizația interesată de ofertă, va transmite:

  • CV-ul actualizat al candidatului/ei;
  • Un plan dezvoltat cu modalități de implementare a strategiei;
  • Disponibilitate (date calendaristice specifice).

Criterii de selecție:

  • Experiență extinsă în monitorizare și evaluare în contextul organizațiilor non-guvernamentale sau a entităților similare;
  • Cunoștințe solide despre metodologiile, instrumentele și cele mai bune practici în domeniul M&E;
  • Abilități dezvoltate de comunicare și lucru în echipă.

Dosarul se transmite la adresa: hello@dreamups.md
Termen de depunere a dosarului este: 29 ianuarie, ora 23.59.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 068879165 sau la adresa de e-mail: victor.maritoi@dreamups.md, persoana de contact – Victor Marițoi, manager de proiect.

Aceste colaborare este realizată în cadrul proiectului „De la liceu la lider: Sprijinirea tinerilor specialiști și a viitorului în Republica Moldova prin incluziune și accesibilitate” implementat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat „Dreamups” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes – Moldova în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *