Găsește soluții tehnologice pentru lacunele ce le are piața muncii la distanță. Dreamups te invită la Innovation Jam pe 18 – 20 noiembrie

Adaptează trecutul, reinventează prezentul și programează viitorul. Acceleratorul de inovații și afaceri Dreamups invită pasionatele și pasionații de tehnologie la un eveniment de trei zile în care vor fi abordate provocările muncii la distanță. În mod offline, în perioada 18-20 noiembrie la Digital Park va avea loc revoluția muncii la distanță și cea de tip hibrid.

Innovation Jam, Distributed Work Edition reprezintă o oportunitate minunată pentru profesioniste/ști din diferite domenii să genereze în scurt timp soluții tehnologice B2B și B2C focusate pe rezolvarea problemelor întâlnite în munca la distanță. 

Tinerii înscriși în jam, vor afla care sunt diferențele dintre munca la distanță, cea distribuită și tipul hibrid, provocările cu care se confruntă atât angajatorii, cât și angajații. În plus, în cadrul evenimentului vor avea loc training-uri pe diferite subiecte precum Ideare, Identificarea clienților și Pitching. Acest suport informațional va cataliza generarea de soluții practice pentru lacunele actuale de pe piața muncii.

Cu ce se vor ocupa participantele și participanții la Innovation Jam?

  • Vor face networking cu pasionate/ți de tehnologie din Moldova;
  • Vor interacționa cu mentori de nișă și cu experiență;
  • Vor valida rapid ideea generată ;
  • Vor crea un mockup în 48 de ore;
  • Vor elabora un pitch deck; 
  • Vei prezenta soluția generată.

Tinerele și tinerii din Innovation Jam își vor testa abilitățile de leadership, lucrând în echipă la o problemă selectată timp de 48 de ore. La eveniment pot participate specialiste și specialiști din marketing, design, ingineri IT, recrutori de resurse umane, studenți și mulți alți pasionați de tehnologie. În jam pot fi implicați chiar și persoane care nu au abilități de programare.

Agenda:

Vineri, 18 noiembrie

17:00 – 17:30 Lansarea Innovation Jam

17:30 – 18:30 Training: Provocările muncii la distanță

18:45 – 19:30 Training: Ideare

19:30 – 21:30 Formarea echipelor

Sâmbătă, 19 noiembrie

10:00 – 21:00 Mentorat

11:00 – 12:00 Training: Identificarea clienților

17:00 – 18:00 Training: Pitching

Duminică, 20 noiembrie

10:00 – 14:00 Mentorat

17:00 – 18:30 Demo Day

În Innovation Jam  tinerele și tinerii se pot înregistra individual sau cu echipă deja formată. În cadrul primei zile vor fi create echipele, astfel, fondatorii solo vor putea găsi acolo viitori coechipieri. Participarea este gratuită, dar în baza formularului de înregistrare, care este aici: https://bit.ly/InnovationJam_DistributedWork

Innovation Jam este o inițiativă Catalyst susținută de Dreamups, finanțat printr-un grant de Ambasada SUA la Chișinău. Partener General – Orange Systems. Ambasadorii evenimentul – Index, Oyster. Partener media – Simpals.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *