Interviu #meettheteam by Dreamups: BizManager.ai, startup-ul care redefinește gestionarea afacerilor – simplu și inteligent

Într-un context tehnologic dinamic, echipa BizManager AI, formată din experți cu rădăcini în afaceri tradiționale, demonstrează că adaptarea la digital este cheia succesului în era modernă. Participând la programul UpNext timp de șase luni, acești inovatori au dezvoltat un produs unic, răspunzând nevoilor specifice din domeniile E-commerce și Web Development. Aflați cum au reușit să integreze experiența lor în managementul tradițional al afacerilor cu soluții tehnologice avansate, pentru a facilita procesul de management al clienților și echipelor.

Povestește-ne ce v-a motivat să începeți aventura BizManager.ai?

(Vlad Vedrasco, CEO): “Motivația noastră pentru BizManager.ai a izvorât din convingerea că o afacere bine dezvoltată poate fi gestionată eficient prin intermediul unui sistem ERP. De-a lungul anilor, am observat cum diverse companii se luptă cu gestionarea afacerilor lor, întâmpinând dificultăți repetate din cauza lipsei de informații și rapoarte despre performanțele curente. Am decis să venim cu un set de funcționalități care să simplifice procesul de luare a deciziilor, atât la nivel de inventar, cât și de angajați și contabilitate. Ideea noastră a fost să oferim o soluție care să permită oamenilor de afaceri să aibă un control complet asupra tuturor aspectelor companiei lor, eliminând astfel incertitudinea și îmbunătățind performanța generală.”

Cine sunt membrii cheie ai echipei BizManager.ai?

(Vedrasco Vlad, CEO): “Sunt Vedrasco Vlad, fondatorul și CEO-ul BizManager.ai. Rolul meu principal este de a conduce strategia companiei și de a ne asigura că ne îndeplinim obiectivele pe termen lung.”

(Vedrasco Vladimir, CMO): “Eu sunt Vedrasco Vladimir, responsabil pentru marketing și promovarea brandului nostru. Mă ocup de strategiile de marketing care să aducă produsul nostru în atenția publicului țintă.”

(Plesca Nicu, Project Manager): “Numele meu este Plesca Nicu, și ca Project Manager, coordonez dezvoltarea produsului și asigur buna funcționare a tuturor proiectelor noastre.”

(Aian Abdulaziz, CTO): “Eu sunt Aian Abdulaziz, Chief Technology Officer, responsabil pentru aspectele tehnice ale dezvoltării produsului nostru, asigurând că software-ul nostru este nu doar inovator, dar și fiabil și ușor de folosit.”

Ce problemă majoră ați identificat în lumea afacerilor și cum abordează BizManager.ai această provocare pentru a îmbunătăți experiența clienților și a optimiza activitățile echipei de vânzări?

Vlad Vedrasco (CEO): “Provocarea cheie pe care o abordăm cu BizManager.ai este nevoia de a eficientiza și optimiza activitățile echipei de vânzări pentru a îmbunătăți experiența clienților. Sistemul nostru se axează pe simplificarea proceselor interne, eliminând munca manuală excesivă și ajutând echipa să gestioneze mai eficient sarcinile repetitive. O componentă crucială este integrarea asistentului AI în CRM-ul nostru, care automatizează activități specifice și permite echipei să se concentreze pe sarcini mai strategice și inovatoare. BizManager.ai oferă, de asemenea, analize avansate și procesare rapidă a datelor, contribuind la decizii rapide și informate.

(Plesca Nicu, Project Manager):În plus, CRM-ul nostru facilitează o comunicare internă mai eficientă și colaborativă, creând un mediu de lucru centralizat și coeziv. În esență, BizManager.ai nu doar îmbunătățește eficiența activităților echipei, dar și optimizează modul în care interacționează cu clienții, oferindu-le o experiență mai valoroasă și personalizată.”

Care  este impactul soluției voastre asupra industriei și societății?

Vladimir Vedrasco (CMO): “Rolul nostru în industrie și societate este esențial. BizManager.ai abordează o problemă complexă care afectează multe companii: gestionarea eficientă a datelor mari. Într-o lume unde volumele de date cresc exponențial, capacitatea de a procesa și analiza aceste date devine crucială. Produsul nostru simplifică acest proces, eliminând sarcinile manuale repetitive și optimizând operațiunile. Acest lucru nu doar crește eficiența organizațiilor, dar și reduce semnificativ erorile umane. Oferim companiilor instrumentele necesare pentru a lua decizii mai informate și mai rapide, ceea ce, în final, contribuie la o mai bună adaptare la schimbările din piață și la îmbunătățirea serviciilor pentru clienți.

Pentru ce echipe sau departamente este concepută în platforma BizManager? Cui se adresează cel mai eficient soluțiile voastre?

Vedrasco Vlad (CEO): “Beneficiarii principali ai BizManager sunt, fără îndoială, echipele de vânzări și marketing. Platforma noastră le oferă unelte puternice pentru gestionarea eficientă a lead-urilor și personalizarea campaniilor, ceea ce este vital în lumea de afaceri de astăzi. În plus, capacitatea de a analiza în detaliu datele clienților le permite să identifice oportunități noi și tendințe emergente în piață. Astfel, departamentele de vânzări și marketing pot nu doar să îmbunătățească relațiile cu clienții existenți, dar și să descopere și să atragă noi clienți potențiali.

Care a fost momentul cheie sau schimbarea majoră în dezvoltarea BizManager, și cum a influențat aceasta produsul final?

(Plesca Nicu, Project Manager):”Un moment decisiv în dezvoltarea BizManager a fost atunci când am creat asistentul AI, BizChat.io. Inițial, ne-am concentrat pe crearea unui sistem ERP robust, dar realizarea BizChat.io a adus o nouă dimensiune produsului nostru. Acest asistent AI poate fi folosit ca un instrument independent sau integrat direct în CRM-ul nostru, oferind o funcționalitate extinsă și o experiență utilizator îmbunătățită. Implementarea BizChat.io a transformat modul în care interacționăm cu datele și cum oferim suport clienților, făcând întregul sistem mai 

inteligent și mai adaptabil la nevoile utilizatorilor.”

Care sunt caracteristicile unice ale BizManager care vă diferențiază?

Vedrașco Vlad (CEO): “Punctul nostru forte este simplitatea utilizării sistemului ERP și a AI Assistant-ului nostru. Acest asistent AI dezvoltat de noi poate genera rapoarte detaliate și informații esențiale la cerere.”

Răspuns de la Aian Abdulaziz (CTO): “Utilizatorii pot beneficia de funcționalități precum facturare direct din ERP, gestionarea inventarului, crearea și semnarea contractelor și rapoarte complexe. AI-ul nostru optimizează și simplifică aceste procese, aducând un plus semnificativ de eficiență.”

Care sunt viziunile pe termen lung pentru BizManager și impactul său în gestionarea relațiilor cu clienții?”

Răspuns de la Vedrasco Vladimir (CEO): “Vedem BizManager ca un lider în personalizarea avansată cu AI, ajutând companiile să înțeleagă și să răspundă eficient nevoilor individuale ale clienților.”

Răspuns de la Plesca Nicu (Project Manager): “Ne concentrăm pe analiza predictivă pentru a anticipa tendințele și nevoile clienților, transformând BizManager într-un instrument strategic indispensabil.”

Răspuns de la Aian Abdulaziz (CTO): “Vizăm să evoluăm automatizarea în BizManager, eficientizând procesele și reducând sarcinile repetitive, oferind astfel mai mult spațiu pentru creativitate și inovație în echipe.”

Cum pot utilizatorii potențiali să testeze produsul BizManager și unde vă pot întâlni cei interesați să afle mai multe despre startup-ul vostru?

Vedrașco Vlad (CEO): “Utilizatorii interesați pot accesa produsul nostru pe website-ul nostru. Oferim un trial gratuit pentru echipe de până la 5 utilizatori. Pentru feedback sau demonstrații, ne puteți contacta la adresa vladvedrasco@bizmanager.ai . În plus, suntem încântați să invităm pe toți cei interesați să ne cunoască astăzi, la petrecerea organizată de Dreamups – Demo Day Upnext x Christmas Party, unde vom face pitch-ul nostru final în cadrul acceleratorului UpNext.”

Cum a impactat ecosistemul Dreamups și acceleratorul UpNext dezvoltarea startup-ului vostru?”

Răspuns de la Aian Abdulaziz (CTO): “Participarea în ecosistemul Dreamups și acceleratorul UpNext a fost esențială pentru dezvoltarea noastră. Am beneficiat de acces la resurse valoroase, mentorat și o rețea extinsă de contacte în industrie. Ne-a oferit o platformă pentru a testa și rafina produsul nostru și ne-a îmbunătățit abilitățile de pitching și prezentare. Experiența aceasta ne-a ajutat să ne poziționăm mai bine pe piață și să ne pregătim pentru viitoarele provocări.”

UpNext este susținut de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, cu sprijinul proiectului Innovate Moldova, finanțat de USAID – Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Suedia, UKaid, și susținut de comunitatea de business angels Mozaic și de Western NIS Enterprise Fund, care sprijină inițiativele ce promovează reforme în Ucraina și Moldova prin proiecte transformatoare.

Djulia Bishir, Head of Communication at Dreamups

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *