Startup Grind Chișinău – Cum influențează inteligența artificială startup-urile și industriile dezvoltate

Inteligența artificială (AI) a depășit demult etapa de trend, devenind o forță transformatoare de neignorat în modul în care afacerile dezvoltă, perfecționează, inovează și își structurează produsele și echipele. Avântul produselor bazate pe AI promite să redefinească viitorul.

Alătură-te nouă la Startup Grind Chișinău pe 12 martie pentru a explora subiecte esențiale precum:

  • Dinamica actuală și proiecțiile viitoare ale AI în dezvoltarea produselor
  • Intersecția dintre AI generativ și ingineria software
  • Abordări strategice pentru investiții focalizate pe AI
  • Crearea unei echipe de produs de nivel internațional
  • Importanța adoptării unei strategii AI în toate startup-urile

 Am adus doi experți internaționali în sfera AI pentru a împărtăși insights și experiențe unice:

🌐 Edmundas Balcikonis – Co-fondator și CEO la Such Much AI în Lituania – o companie de consultanță în inteligența artificială și dezvoltare software care ajută afacerile să integreze tehnologii AI, cum ar fi Modelele de Limbaj Extinse, în activitățile lor zilnice.

🌐 Daniel Ray – Director Strategic la Muse Group, expert AI din Londra, cu o carieră solidă în integrarea tehnologiei în structurile inovatoare ale startup-urilor.

De ce merită să participi? Vei avea oportunitatea unică de a accesa direct cunoștințe autentice din domeniul inteligenței artificiale, prezentate de doi experți recunoscuți pe plan internațional. 

Pentru cine este acest eveniment? Companiile mature în căutarea metodelor de integrare AI, fondatori de startup-uri, lideri și antreprenori, product manageri, dacă ești pregătit să schimbi cursul companiei tale prin adoptarea inteligenței artificiale, acest eveniment este un must!

Agenda evenimentului: 

18:30 – 19:00 Check-in 

19:00 – 20:00 Fireside chat with Edmundas Balčikonis & Daniel Ray

20:00 – 20:30 Q&A session 

20:30 – … Freestyle Networking

Vino pe 12 martie și descoperă de ce toate afacerile au nevoie de o strategie AI solidă pentru a prospera în peisajul competitiv.

Link către bilete aici: https://www.startupgrind.com/e/mzn868/

📍 Când? 12 martie, 18:30
📍 Unde? Oficiul ISD – str. Bulgară 33/1Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups până în prezent.

Evenimentul Startup Grind Chișinău este posibil datorită eforturilor depuse de Acceleratorul de Inovație și Antreprenoriat „Dreamups”, beneficiind totodată de sprijinul generos al partenerilor noștri: Startup Moldova, Simpals, Delucru.md și Chateau Vartely. Le mulțumim tuturor pentru contribuția lor valoroasă!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *