Startup Grind Chișinău revine în format OFFLINE! Vino la primul eveniment fizic de networking și interacțiune cu antreprenorul Tudor Darie

JOI, pe 24 iunie te așteaptă o discuție sinceră alături de oameni noi, împreună cu antreprenorul Tudor Darie. Fondatorul și CEO al startup-ului fintech Fagura, Tudor ne va povesti despre greșelile ce le-a făcut pe parcursul experienței sale, dar cum și a depășit momentele complicate.

În prezent, activitatea de bază a lui Tudor Darie este Fagura, un startup care vrea să revoluționeze sistemul bancar prin crearea serviciilor financiare unde clienții vor obține credite simple și investiții inteligente.

Tudor Darie are 15 ani de experiență antreprenorială în calitate de cofondator și manager în câteva domenii de afaceri – fintech, online media, e-commerce și publicitate online. A fost implicat în crearea și dezvoltarea de echipe, a ocupat poziții de conducere și a negociat contracte de investiții. Timp de doi ani, Tudor a fost consilier al prim-ministrului Republicii Moldova în sectorul tehnologiei informaționale.

Agenda:
18:30 – Networking. Cunoaște membrii comunității de startup-uri și antreprenoriat. 
19:00 – Fireside Chat. Aici vei avea ocazia de a interacționa și de a afla totul despre experiența și viziunile lui Tudor Darie.
20:00 – Q&A

Locația: Artcor, 31 August 1989 St 137.

NOTĂ: Evenimentul va avea loc în limba română și se va desfășura cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate. Astfel, doar 30 de persoane vor avea acces la eveniment, după principiul „primul venit, primul servit”.

Mai multe detalii despre eveniment și bilete găsești aici.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de acceleratorul de afaceri și inovație Dreamups, partener general Orange Systems.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. Alătură-te și tu Startup Grind Chișinău și fă-ți prieteni noi, împărtășește experiențe și contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startup-uri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *