Înscrie-te la cursul gratuit Design Thinking şi descoperă puterea inovației

În 2023, Orange Digital Center a fost catalizatorul schimbării pentru 1066 beneficiari care au obținut abilități pentru viitor și au dat start unei noi cariere în IT și antreprenoriat, un an în care am fost mândri ca Dreamups să contribuim la această realizare.

Anul acesta, în cadrul hub-ului de învățare pentru viitor continuăm să contribuim și să oferim oportunități educaționale pentru comunitate și lansează un nou curs – Design Thinking. Aici, cei pasionați de tehnologie și inovație, vor putea să creeze produse și soluții care să schimbe lumea.

Design Thinking este o metodologie orientată spre nevoile utilizatorului, ce folosește înțelegerea empatică, brainstormingul creativ și prototiparea iterativă pentru a dezvolta soluții inovatoare la probleme complexe în diverse domenii.

Sub îndrumarea mentorului Mihai Avram, antreprenor și fondator al afacerii Enable, cei 50 de participanți vor aborda subiecte esențiale pentru a dezvolta propriul proiect final în timpul celor 8 săptămâni de curs, inclusiv:

  • Principiile fundamentale ale design thinking
  • Inovație și procesul creativ
  • Aplicarea design thinking în soluționarea problemelor
  • Strategii de implementare și impact în design thinking

Programul va avea loc în format offline, în perioada 14 martie – 4 mai, la  Orange Digital Center din incinta Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Chișinău, blocul central. Programul este realizat în limba română și este gratuit.

Cine poate participa?

  • Lideri și manageri interesați de cultivarea unei culturi a gândirii centrate pe om în echipele lor
  • Cei interesați de tehnologie și gândire strategică, dornici de a crea inovații
  • Studenți dornici să își extindă competențele pentru a fi competitivi pe piața muncii
  • Potențialii Product Manageri și fondatorii de startup-uri
  • Începători în domeniu și profesioniști de orice vârsta şi provenienţă socială, care locuiesc în Chişinău sau suburbie şi pot ajunge la Orange Digital Center ca să participe offline în program 

Înregistrarea participanților se va efectua în baza completării formularului de înscriere până pe 12 martie 2024, ora 23:59. Selecția participanților se va face în baza primul venit – primul servit.

Programul de învățare Design Thinking este lansat de Fundația Orange și este realizat în parteneriat cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *