Pășește cu încredere în lumea investițiilor cu CEO-ul Mozaic, comunitatea de angel investors care a investit 1.000.000 EURO în startup-urile moldovenești

Într-o lume care se schimbă rapid, plină de inovații și tehnologii noi, există multe șanse de a investi banii în idei bune, mai ales în locuri în creștere, ca Moldova. Dar, poate fi greu să găsești acele idei care chiar merită. 

Dmitri Namașco, CEO-ul Mozaic, comunitatea de angel investors din Moldova care a investit deja 1 milion de EURO, a creat anul acesta un curs introductiv despre investiții, accesibil și ușor de înțeles pentru tine. 

Acesta oferă nu doar informații teoretice, dar și sfaturi practice despre cum să realizezi investiții inteligente în afaceri noi. Te gândești să investești și să ajuți o idee să devină un succes major în tehnologie?

De ce să alegi cursul de Investiții în startup-uri? 

Acest curs te învață să identifici startup-uri valoroase în Moldova și să alegi proiecte cu potențial mare de creștere. Îți va arăta cum să devii un investitor care susține inovația și antreprenoriatul local, contribuind la dezvoltarea economică a țării. 

Totodată aceasta este șansa ta să te conectezi cu alți investitori din Moldova și să faci parte dintr-o comunitate cu interese similare.

Cursul este potrivit pentru: investitori, antreprenori, consultanți de afaceri, studenți în economie sau antreprenoriat, profesioniști financiari și tehnicieni cu viziuni antreprenoriale, inclusiv lideri de ONG-uri interesați de inovație și oricine dorește să înțeleagă mai bine ecosistemul startup-urilor local.

Pentru a accesa acest curs, tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe platforma de învățare Dreamclass, dezvoltată de Dreamups. Procesul este simplu: creezi un cont și alegi masterclass-ul care te interesează. 

Pășește cu încredere în lumea investițiilor cu Dmitri Namașco

Dreamclass by Dreamups este platforma ta digitală unde cursurile sunt scurte, 1-2 ore de informație importantă, de calitate, creată de experți de top conform ultimelor tendințe globale dar adaptate la contextul local. 

Fiecare masterclass, inclusiv cel despre investițiile în startup-urile este creat pentru a oferi informații concise, relevante și extrem de valoroase, toate în limba română.

I-a șansa de a te transforma într-un Business Angel și de a contribui la viitorul tehnologic al Moldovei. 

Înscrie-te acum la curs și pășește cu încredere în lumea investițiilor – https://bit.ly/cursdeinvestiții

Vrei mai multe oportunități de învățare? Urmărește-ne pe Facebook & Instagram.

Această inițiativă este implementată cu suportul Proiectului OPTIM, susținut de Elveția și organizația Helvetas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *